جنگنده میراژ Mirage-2000N مخصوص حملات اتمی

جنگنده میراژ Mirage-2000N مخصوص حملات اتمی

در تصویر دو فروند Mirage-2000N را مشاهده میکنید که به موشک کروز اتمی ASMP-A و مخازن سوخت اضافی مجهز شده است. این موشک ۵۰۰ کیلومتر برد و به مدد موتور رمجت خود ۳ ماخ سرعت دارد و یک کلاهک اتمی با قدرت متغیر حمل میکند.

جنگنده میراژ Mirage-2000N

این موشک در دکترین اتمی فرانسه به عنوان آخرین مرحله قبل از انجام حملات اتمی استفاده میشود. درواقع این موشک هشداری برای انجام حمله اتمی است و وقتی فرانسه بخواهد به کشوری هشدار بدهد که در انجام حمله اتمی جدی است ، از این موشک استفاده میکند. کلاهک این موشک دارای قدرت انفجار متغیر است. در زمان هشدار معمولا قدرت انفجاری کلاهک بر روی ۵ کیلوتن تنظیم میشود و یک انفجار کوچک ترتیب داده میشود تا هشدار لازم به دشمن داده شود. اما در صورت نیاز ، کلاهک این موشک توانایی انفجار با قدرت ۳۰۰ کیلوتن را هم دارد. یعنی ۲۰ برابر بمبی که در هیروشیما منفجر شد.

به ادامه مطلب مراجعه کنید

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : جمعه 16 تير 1396
خودروی زرهی چرخدار Boxer یک آمبولانس زرهی

خودروی زرهی چرخدار Boxer یک آمبولانس زرهی

در تصویر یک خودروی زرهی چرخدار Boxer را مشاهده میکنید که در نقش یک آمبولانس زرهی بهینه شده است. در داخل این آمبولانس زرهی فضا و امکانات کافی برای درمان و مداوای ۷ سرباز که به صورت جزئی صدمه دیده اند وجود دارد.

آمبولانس زرهی

می توان ۷ سرباز مجروح که به صورت سطحی زخمی شده اند و توانایی نشستن بر روی صندلی را دارند را به شکل هم زمان مورد مداوا و درمان قرار داد. اما چنانچه سرباز مورد نظر دارای جراحت های سنگینی باشد و امکان مداوای آن لبه شکل نشسته وجود نداشته باشد و حتما میبایست به صورت درازکش بر روی برانکارد باشد ، در این صورت این خودرو توانایی حمل و مداوای همزمان سه سرباز در سه برانکارد را خواهد داشت.

به ادامه مطلب مراجعه کنید


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : جمعه 16 تير 1396
باور ۳۷۳ سال آینده وارد شبکه پدافند می شود

باور ۳۷۳ سال آینده وارد شبکه پدافند می شود

به گزارش میلیتاری نیوز، امیر فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص) در حاشیه همایش اندیشه و قلم ارتش در جمع خبرنگاران در مورد آخرین وضعیت سامانه بومی «باور ۳۷۳» گفت: مطالبه همین موضوع نوعی اندیشه و قلم است. اینکه مردم از ما مطالبه می‌کنند که سامانه باور ۳۷۳ به کجا رسید و یا اس ۳۰۰ چه شد؟ حق مردم است و نشان دهنده‌ی بالندگی اندیشه‌ مردم کشورمان می‌باشد.

وی افزود: سامانه موشکی اس ۳۰۰ در کشور مستقر است و از آن استفاده می‌شود و سامانه باور ۳۷۳ که اندیشه مردم بر آن است که ما می‌توانیم سامانه‌ای قوی‌تر از اس ۳۰۰ بسازیم، تا پایان امسال به فضل الهی تست خواهیم کرد و سال آینده وارد شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور می‌شود.

منبع: تسنیم

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : جمعه 16 تير 1396
خودروی زرهی Piranha ساخت سوئیس مجهز به تجهیزات پیشرفته ارتباطی و مخابراتی

 

شاید خیلی از ماها زمانی که به ارتشها و ساختار آن نگاه میکنیم ، تانک و توپ و جنگنده و اسلحه هجومی و … را ببینیم و اینها را اصلی ترین اجزای بدنه یک ارتش بدانیم. اما حقیقت این است که ساختار نیروهای نظامی به جز این موارد ، شامل موارد دیگری هم هست.

 

به عنوان مثال ارتباطات و مخابرات.

 

از ابتدایی ترین جنگ های تاریخ تاکنون ، ارتباطات یکی از اصلی ترین ارکان یک نیروی نظامی را تشکیل داده است. ارتباطات سالم و موثر بین واحدهای مختلف یک نیروی نظامی از دیرباز در بین انسان وجود داشته است.

 

در زمانهای قدیم در ساختار ارتشها گردانهایی وجود داشت که به این افراد پیک میگفتند. این افراد تندروترین و قدرتمندترین اسبهای ارتش را در اختیار داشتند و معمولا هم به شکل مستقیم در درگیری ها شرکت نداشتند. وظیفه این افراد این بود رابط بین فرماندهان واحدهای مختلف ارتش با یکدیگر بودند و در واقع ارتباط امنی را مابین یگانهای مختلف ارتش ایجاد میکردند. در دوران معاصر هم همینطور است.

 

ارتباطات در ارتش های امروزی یکی از کلیدی ترین و پایه ای ترین ارکان هر ارتشی به شمار میرود. بدون وجود یک ساختار ارتباطی مطمئن و موثر بین واحدهای مختلف یک ارتش ، عملا آن ارتش یک ارتش از پیش شکست خورده محسوب میشود.

 

فرض کنید یک یگان زرهی درحال پیشروی در خاک دشمن است. در مرحله ای از پیشروی ، این یگان نیازمند آتش پشتیبانی توپخانه هستند. حال این یگان چگونه میبایست درخواست خود را به اطلاع یگان توپخانه برسانند؟ واضح است که این وظیفه یگان ارتباطات و مخابرات آن ارتش است.

 

حال چنانچه دشمن ارتباط بین واحد زرهی و واحد توپخانه را شنود کند چطور؟ چه اتفاقی خواهد افتاد؟ مسلم است که در این دشمن آرایش نیروهای خود را برهم زده و در نتیجه آن آتش توپخانه نیروهای خودی بی تاثیر میشود.

 

 

 

امروزه در تمامی ارتش های جهان یک یگان مستقل وجود دارد که نام آن یگان مخابرات و ارتباطات و یا Communition میباشد. وظیفه این یگان ایجاد یک کانال ارتباطی امن مابین نیروهای شرکت کننده در نبرد ، کد کذاری اطلاعات ، نظارت بر روند جریان تبادل اطلاعات ، مراقبت و نظارت ارتباطات و همچنین جلوگیری از دستیابی دشمن به جریان اطلاعات و شنود آن میباشد. زمانی که یک تیپ رزمی در قالب گردان ها و گروهان های رزمی وارد میدان نبرد میشوند ، یگان مخابرات و ارتباطات نیز در پشت جبهه مستقر شده و ارتباط مابین این گردانها و گروهان ها را تامین و همچنین ارتباط مجموعه این تیپ با مقرها و مراکز فرماندهی مرکزی را برقرار میسازد.

 

مخابرات و ارتباطات در ارتشهای امروزی از چنان اهمیت بالایی برخوردار است که وقتی یک کشور میخواهد به کشوری دیگر حمله کند ، در ابتدا تلاش میکند مراکز و مقرهای ارتباطی و یگان های مخابراتی ارتش آن کشور را نابود کند. به عنوان مثال در جریان جنگ خلیج فارس نیروهای ائتلاف در اولین روز حمله گسترده ای به مراکز ارتباطی و واحدهای مخابراتی ارتش عراق کردند و تا چند روز بعد زیرساختهای ارتباطات و مخابرات ارتش عراق را به کلی نابود کردند که در نتیجه آن ارتش عراق تبدیل به یک ارتش کر و کور و لال شد. دستورات فرماندهان به نیروهای خود نمی رسید. ارتش عراق اصلا هیچ اطلاعی از پیرامون خود نداشت.

 

 

در نهایت نتیجه نابودی ارتباطات و مخابرات ارتش عراق را در عمل مشاهده کردیم.

 

 یک خودروی زرهی Piranha ساخت سوئیس را که مجهز به تجهیزات بسیار پیشرفته ارتباطی و مخابراتی شده است. چهار دستگاه از این خودروها میتوانند ارتباطات تاکتیکی یک لشکر بزرگ را فراهم کرده و بوسیله ارتباط امن ماهواره ای آنرا برای هر یگان دیگری در سطح جهان ارسال کنند.

 

این خودرو امواج رادیویی مخابراتی UHF و VHF را رمزگذاری میکند و بیسیم های مورد استفاده توسط افراد توسط این خودرو رمزگذاری شده و ارتباط آنها با یکدیگر و مراکز فرماندهی ایجاد میشود.

 

این خودرو ارتباطات تاکتیکی مابین یگان های کوچک عملگر مثل گروهان ها و گردان ها را تامین میکند و سپس با انتقال اطلاعات با استفاده از ماهواره ها ، ارتباط مابین یگان های کوچکتر را با دیگر یگانها فراهم میکند. یعنی به عبارت دیگر این خودرو ارتباطات تاکتیکی گروهانهای رزمی را به ماهواره های نظامی ارسال و ارتباط امنی مابین این یگانها با دیگر یگانهای رزمی ایجاد میکند. بدین ترتیب تمامی یگانها میتوانند با ارتباط امن و سریع ماهواره ای با هم در ارتباط باشند.

 

معمولا برد بیسیم های بزرگ نظامی که در گروهانها استفاده میشود حدود ۲۵ الی ۳۰ کیلومتر است. حال چنانچه یک گروهان بخواهد در فاصله مثلا صد کیلومتری اقدام به عملیات کند ، چگونه میبایست ارتباط خود را با مرکز حفظ کند؟ در این شرایط از خودروهای رله ارتباطات استفاده میکنند. مثلا در حد فاصل مابین گروهان رزمی و مرکز ، دو دستگاه از این خودروها مستقر میشوند که خودروی اولی با فاصله ۴۰ کیلومتر از مرکز و خودروی دوم با فاصله ۴۰ کیلومتر از خودروی ا


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : پنج شنبه 15 تير 1396
پنتاگون: موشک کره شمالی از نوع جدیدی بود که قبلاً آن را ندیده‌ایم

به گزارش میلیتاری نیوز به نقل از رویترز، وزارت دفاع آمریکا روز چهارشنبه گفت که موشک قاره‌پیمای کره شمالی، نوع جدیدی بود که «قبلاً آن را ندیده‌ایم.»

 

نهادهای نظامی آمریکا پیش از این تأیید کردند موشکی که کره‌شمالی صبح سه‌شنبه آزمایش کرده یک موشک بالستیک قاره‌پیما بوده است.

طبق گزارش رسانه‌ها، موشکی که کره شمالی آزمایش کرده حدود ساعت ۳ بامداد سه‌شنبه از پایگاه هوایی «پانگهیون» کره شمالی شلیک شده و پیش از فرود در آبهای دریا توانسته مسافتی حدود ۹۳۰ کیلومتر را طی کند.

 

وزارت دفاع آمریکا در بخش دیگری از این بیانیه مدعی شد که سامانه‌های پدافند موشکی آمریکا قادر به دفاع در برابر «تهدید محدود» ناشی از توان موشک‌ قاره‌پیمای کره شمالی هستند.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : پنج شنبه 15 تير 1396
فرمانده هوانیروز ارتش خبر داد:بالگرد های هوانیروز آتش سوزی جنگل ها و مراتع مسجد سلیمان را خاموش کردن

 

 امیر سرتیپ دوم خلبان قربانی فرمانده هوانیروز گفت: بالگرد های هوانیروز آتش سوزی جنگل ها و مراتع مسجد سلیمان را خاموش کردند.

فرمانده هوانیروز ارتش در این باره اظهار کرد: باتوجه به فصل گرما و احتمال آتش سوزی در مراتع و جنگل ها و به در خواست فرمانداری مسجد سلیمان هوانیروز در خواست کمک جهت خاموش کردن آتش در مراتع و جنگل های سه راهی لالی در حوالی مسجد سلیمان، بلافاصله برابر هماهنگی سلسله مراتب فرماندهی هوانیروز وارد عمل شد و به کمک مردم منطقه شتافت . 

وی افزود: به علت گستردگی آتش در مراتع و جنگل های مسجد سلیمان هوانیروز با دو سورتی پرواز و با حضور دهها نیروی انسانی آموزش دیده وارد عمل شد که در نهایت آتش سوزی خاموش و از خسارت احتمالی زیاد جلوگیری کرد .

سرتیپ دوم قربانی با بیان اینکه هوانیروز در حال حاضر در آمادگی کامل بسر می برد گفت: در هر شرایطی هوانیروز این آمادگی را دارد که علاوه بر تامین امنیت در مرزها، چنانچه اتفاقی برای مردم پیش آید به مردم یاری نیز بشتابد .


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : پنج شنبه 15 تير 1396
رژیم صهیونیستی ۳ فروند جنگنده F-35 از آمریکا تحویل گرفت

 

به گزارش میلیتاری نیوز، رژیم صهیونیستی جنگنده‌های F-35 جدید خود را طبق توافق بسته حمایت نظامی، از ایالات متحده تحویل گرفت.

۳ جنگنده F-35 ساخت شرکت «لاکهید مارتین» آمریکا در پایگاه هوایی «نقب» در فلسطین اشغالی به زمین نشسته و رسما به نیروی هوایی رژیم صهیونیستی ملحق شدند.

به نوشته وبگاه نشریه «یدیعوت آحارنوت» این جنگنده‌ها سپس مراحل تست و آموزش خلبان را پشت سر خواهند گذاشت.

این امر که در راستای بسته حمایت نظامی تاریخی واشنگتن از تل‌آویو انجام می‌شود، اسرائیل را به اولین رژیم – به جز آمریکا – که اسکادران عملیاتی از جنگنده‌های پیشرفته F-35 در اختیار دارد، تبدیل می‌کند.

شرکت نظامی آمریکایی «لاکهید مارتین» توافق کرده ۵۰ فروند اف-۳۵ به رژیم صهیونیستی تحویل دهد که در دسامبر سال ۲۰۱۶ دو فروند از این جنگنده‌ها را در اختیار این رژیم قرار داد.

با تحویل گرفتن این ۳ فروند، نیروی هوایی رژیم صهیونیستی اسکادرانی از جنگنده‌های F-35 شامل ۵ فروند در اختیار خواهد داشت.

هر فروند از این جنگنده‌های رادارگریز و نسل جدید که قادر به پرواز در سرعت مافوق صوت ۱٫۶ ماخ ( ۱۹۰۰ کیلومتر در ساعت) هستند، ۱۱۰ میلیون دلار قیمت دارند.

منبع: فارس

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : چهار شنبه 6 ارديبهشت 1396
تمایل ایران برای خرید هواپیمای آب نشین آکرانوپلن اوریون ۲۰ ساخت روسیه

 

تصویری از آکرانوپلن اوریون ۲۰ که یک پرنده بال زمین یا GEV به حساب می آید. این پرنده در روسیه در حال طی مراحل توسعه میباشد. پرنده ای که ظاهرا ایران علاقه مند به خدمت گیری آن هست.

هواپیمای آب نشین آکرانوپلن اوریون 20

بنا بر گزارش اسپوتنیک روسیه ایران در نظر دارد این هواپیمای آب نشین را از روسیه خریداری کند. براساس این گزارش هواپیمای اوریون ۲۰ حداکثر سرعتش ۱۸۰ کیلومتر در ساعات است و می‌تواند یک تن بار و ۱۲ مسافر حمل کند.

یوری واراکوسف رئیس طراحان اکرانوپلنز گفت: در سال ۲۰۱۱ قراردادی را با شرکت بنیان دانش شرق ایران برای تحویل تعدادی هواپیما اوریون ۱۲ امضا کردیم. ۳ فروند از این هواپیماها تا کنون تحویل شده است، اکنون در حال مذاکره برای تحویل هواپیمای ارتقا یافته اوریون- ۲۰ هستیم این هواپیما در مرحله آزمایشی است. در زمان تحریم ها انتقال این پرنده به ایران با مشکل مواجه بود ولی اکنون مشکلی بر سر راه فروش این هواپیما به ایران برداشته شده است و حتی میتوان آن را در ایران توسعه داد و تولید کرد. بنا بر گزارش موتور های این هواپیما برای کار در محیط های گرم و مرطوب بهینه سازی شده اند و میتوان گفت پرنده برای کار در دریای خزر و سواحل جنوبی میتواند مناسب باشد. از این جهت میتوان گفت که در سواحل جنوبی در مواقع توفانی میتوان از این هواگرد به جای قایق های مرسوم برای تردد به جزایر جنوبی استفاده کرد. البته در نیروی دریایی سپاه اکرانوپلان باور ۲ قبلا عملیاتی شده است و ایران با کاربرد ها و مزایای این هواگرد ها آشنایی دارد.
در سال ۱۹۹۰ و در آستانه فروپاشی شوروی به علت محدودیت منابع مالی تا به امروز تمام طرح های توسعه ای در باب آکرانوپلن ها به اغما رفت . در اواسط سال های ۱۹۶۰ شوروی با ساخت “هیولای دریایی کاسپین” با طول ۱۰۰ متر و وزنی معادل ۵۴۴ تن بزرگترین آکروپلن تاریخ را ساخت. مزیت اساسی این نوع پرنده ها مصرف سوخت کمتر بر اثر استفاده از تاثیر متقابل سطح میباشد و همچنین میتوان با توسعه نمونه های نظامی سیستم های تسلیحاتی را بر روی آنها سوار کرد و همچنین به جهت سیر این هواگرد ها بر روی سطح میتوان از مزیت رادارگریزی نیز بهره جست. بنا بر گزارشی از سخنگوی نیروی دریایی روسیه این نیرو در نظر دارد از سال ۲۰۲۰ هیولای دریایی کاسپین را به چرخه تولید بازگرداند و در نیروی دریایی این کشور به خدمت گیرد. ظاهرا قرار هست هیولای کاسپین در شهر نیژنی نوگراد تولید شود.

اما آشنایی بیشتری با اثر سطحی و نحوه عملکرد آن داشته باشیم. تاثیر اثر سطح بر بال یکی از اصول مربوط به علم آیرودینامیک به حساب می آید که در هنگام پرواز هواگرد در نزدیکی سطح ثابت باعث افزایش لیفت و بالابرندگی و کاهش درگ یا نیروی مخالف بر روی بال میشود. این اثر در هنگام فرود هواپیما ها به خلبان ها حالت شناوری را تلقین میکند. و متعاقبا در هنگام تیک آف موقتا باعث کاهش سرعت استال یا واماندگی خواهد شد و به خلبان فرصت خواهد داد تا با پرواز در روی باند با افزایش سرعت به حد ایمن و کسب شتاب مناسب اقدام به افزایش ارتفاع کند. این تاثیر به تبع در پرنده های بال پایین بیشتر از پرنده های بال بالا میباشد و با درک این مسئله پرندهایی طراحی شد که اصطلاحا به بال زمین معروف هستند و باوجود سطحی مسطح و بدون مانع در روی دریاها آکرانوپلن ها تولید شدند که میتوانند در مصافت های طولانی با استفاده از تاثیر سطح پرواز نرمی را در ارتفاع عموما سه متری و در مواقع توفانی تا ۵ متری داشته باشند. آکرانوپلن ها به صورت کلی با هواپیما های مرسوم و هاورکرافت ها و حتی هیدروفویل ها متفاوت هستند و در دسته ی جداگانه ای قرار میگیرند.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : چهار شنبه 6 ارديبهشت 1396
عید سعید مبعث مبارک

از حرا آیات رحمن و رحیم آمد پدید

با نخستین حرف،قرآن کریم آمد پدید

صوت”اقرا ء باسم ربک” می رسد بر گوش جان

یا که از غار “حرا”خلق عظیم آمد پدید

عید مبعث مبارک


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : دو شنبه 4 ارديبهشت 1396
Sherp خودروی روسی که از دیوار راست هم بالا می رود

 

 Sherp خودروی روسی که از دیوار راست هم بالا می رود

شرپ ” SHERP ” نام خودرویی روسی است که قابلیت عبور از هر مانعی را داراست و می تواند برای کسانی که نیاز به عبور از مناطق صعب و سخت طبیعی را داشته بسیار مفید واقع شود . با کمی اغراق می توان گفت که این خودرو از دیوار راست هم بالا می رود .

آن چه مشاهده می کنید خودرویی کامیون شکل با چرخ های بزرگ است که قادر به انجام ماموریت های یاد شده می باشد . لاستیک های این خودرو فقط بزرگ نیستند بلکه قابلیت شناور شدن نیز داشته و دارای پاروهای کوچکی هستند که امکان حرکت در آب را نیز به آن می دهد .

 

کشش این تایرها روی یخ به گونه ای ستودنی است به طوری که هیچ وسیله نقلیه دیگری در جهان از این نظر با آن قابل مقایسه نیست . نام این خودرو محکم و قوی SHERP است و اقتباس شده از طرحی است که آقای آلکسی گاراکاشیان در سال ۲۰۱۰ ارائه داده بود و شاسی آن از لوله های فلزی تشکیل شده بود .

در مورد SHERP  این گونه آمده است که باید آن را نسل جدیدی از همه جا رو ها حساب کرد که ضمنا قابلیت شنا کردن نیز داشته و عبور از باتلاق هم مشکلی برای آن مشکلی ایجاد نمی کند . برای شرپ عبور از موانعی با ارتفاع ۷۰ سانتی متر نیز امکان پذیر است . حال می خواهد این مانع صخره ای باشد یا درختان جنگلی که روی زمین افتاده و سقوط کرده اند.

افرادی که با آن به انجام آزمایش پرداخته اند می گویند به جاهایی رفته اند که تاکنون پای هیچ بشری به آن نرسیده است همچون نقاطی ناشناخته سیبری در روسیه .

مشخصات کلی

سقف چادری ، گرمایش اتوماتیک در داخل کابین ، نمایشگرهای آنالوگی در جلوی داشبورد ، چراغ های جلو از نوع هالوژن ، درپوش تویی روی چرخ ها ، رنگ پوششی مخصوص برای بدنه دارای لایه ی محافظ و بادوام پلیمری ، باک سوخت به ظرفیت ۵۸ لیتر ، تکنولوژی عایق کاری و ایزولاسیون به منظور کاهش سر و صدای اطراف و انتقال حرارت موتور به داخل کابین ، کمربندهای ایمنی برای راننده و کلیه سرنشینان ، قوس ایمنی برای داخل کابین ، سیستم گریس کاری خودکار برای زنجیرهای SkF و سوپاپ های ساخت کینگ استون جهت تخلیه آب از بدنه از ویژگی های جالب و منحصر بفرد این خودروی همه جا رو محسوب می شود .

این خودرو همچنین دارای ۳۴۰۰ میلی متر طول ، ۲۵۲۰ میلی متر عرض و ۲۳۰۰ میلی متر ارتفاع است . جنس این بدنه از فولاد و وزن آن نیز ۱۳۰۰ کیلوگرم می باشد . سوخت مصرفی این خودرو گازوئیل است و توانایی حمل هزار کیلوگرم بار را نیز دارد .

از دیگر ویژگی های آن می توان به ظرفیت حمل ۴ سرنشین و سرعت حداکثری معادل ۴۵ کیلومتر در ساعت و سرعت حرکت بر روی آب معادل ۶ کیلومتر اشاره کرد . قابل ذکر است که قیمت این خودروی همه جا رو ۷۰ هزار دلار می باشد .


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : moslem_mt
تاریخ : دو شنبه 4 ارديبهشت 1396